Španielsko 2007

Názov projektu: Španielska gastronómia spojená s novými systémami obsluhy v špičkových hotelových zariadeniach Costa Azahar.
Projekt nám schválila Národná agentúra Programu Leonardo Mobilita pod číslom SK PL 6011057.

Projektu sa zúčastnili žiaci odboru hotelová akadémia v mesiacoch jún - júl 2007.

Komunikačný jazyk: španielčina

Študenti sa pripravovali dlhodobo v jazykovom kurze španielčiny a využili svoje doterajšie vedomosti i v oblasti praxe pre novú nadstavbu. Stredomorská kuchyňa a jej špecifiká. A tie veru boli. Španielska gastronómia spojená s novými systémami obsluhy v špičkových hotelových zariadeniach Costa Azahar boli témou získavania skúseností, pre ktoré si 10 našich žiakov odcestovalo na dva mesiace.

Projektu sa zúčastnili:
Lucia Baginová, Miroslava Bartošová, Veronika Bohmová, Lucia Brošová, Michal Fabičovic, Dominika Gajdošová, Romana Mendelová, Radka Pavlíčková, Mário Vojtas, Dušana Žiklová.

 Nádherné bufetové menu v luxusnom hoteli pripravovala Radka Pavlíčková Ostatné hviezdičky za lampou nevidieť, bolo ich spolu 5 a tu sme praxovali. Oblečenie vždy perfektné k daným hviezdičkám.

KONTAKT

SOŠ obchodu a služieb
Nábr. J. Kalinčiaka 1
971 01 Prievidza

Tel. č.: 046/542 21 10
E-mail: info@kalina.tsk.sk
www.kalina.sk

© 2012 KalinaStudio, kontakt na správcu webu: adminkalina@gmail.com | mapa stránok