Názov projektu: Španielska gastronómia spojená s novými systémami obsluhy v špičkových hotelových zariadeniach Costa Azahar.
Projekt nám schválila Národná agentúra Programu Leonardo Mobilita pod číslom SK PL 6011057.
Projektu sa zúčastnili žiaci odboru hotelová akadémia v mesiacoch jún - júl 2007.
Komunikačný jazyk: španielčina
Študenti sa pripravovali dlhodobo v jazykovom kurze španielčiny a využili svoje doterajšie vedomosti i v oblasti praxe pre novú nadstavbu. Stredomorská kuchyňa a jej špecifiká. A tie veru boli. Španielska gastronómia spojená s novými systémami obsluhy v špičkových hotelových zariadeniach Costa Azahar boli témou získavania skúseností, pre ktoré si 10 našich žiakov odcestovalo na dva mesiace.
Projektu sa zúčastnili:
Lucia Baginová, Miroslava Bartošová, Veronika Bohmová, Lucia Brošová, Michal Fabičovic, Dominika Gajdošová, Romana Mendelová,
Radka Pavlíčková, Mário Vojtas, Dušana Žiklová.
SOŠ obchodu a služieb
Nábr. J. Kalinčiaka 1
971 01 Prievidza
Tel. č.: 046/542 21 10
E-mail: info@kalina.tsk.sk
www.kalina.sk