Informácie pre gastronomické odbory
Dokumenty na stiahnutie
-
Menovky - SOŠ OaS
|
PDF
(1,71 MB)
-
Zadanie pre 4. ročník kuchár a čašník, servírka – Vyhotovenie a obhajoba vlastného projektu - Podnikateľský plán
|
PDF
(276,45 kB)
-
Kalkulačný list k miešaným nápojom a káve
|
PDF
(198,35 kB)
-
Kalkulačný list k pokrmom
|
PDF
(324,32 kB)
ZIP
(6,83 kB)
-
Kalkulačný list k nápojom
|
PDF
(197,81 kB)
-
Tabuľka výrobných a tepelných strát potravín
|
PDF
(3,03 MB)
-
Normovaci harok
|
PDF
(51,9 kB)
-
Žiadanka surovín
|
PDF
(98,19 kB)
-
Finančný plán - tabuľka k podnikateľskému plánu
|
PDF
(215,24 kB)
Kalendár podujatí
Február 2025
Po |
Ut |
St |
Št |
Pi |
So |
Ne |
|
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
|