Zručnosti

Žiaci II. L triedy - skupina Mgr. Kataríny Bajánovej, odbor Hotelová akadémia si overovali svoje teoretické vedomosti a zdokonaľovali sa v praktických zručnostiach.
Flambovali rôzne druhy mäsa, tranšírovali kurence, lúpali ovocie, miešali predjedlové a ovocné šaláty, pripravovali syrové a čokoládové fondue, ale preskúšali si aj atraktívne slávnostné otváranie šumivých vín spôsobom sabrage. Nie vždy sa všetko podarilo k spokojnosti študentov a vyučujúcej, ale v zručnostiach budú pokračovať a tým sa budú zlepšovať.


Fotogaléria

Kalendár podujatí

Predchádzajúci mesiac Máj 2026 Nasledujúci mesiac
Po Ut St Št Pi So Ne
  1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31