Zručnosti

Žiaci II. L triedy - skupina Mgr. Kataríny Bajánovej, odbor Hotelová akadémia si overovali svoje teoretické vedomosti a zdokonaľovali sa v praktických zručnostiach.
Flambovali rôzne druhy mäsa, tranšírovali kurence, lúpali ovocie, miešali predjedlové a ovocné šaláty, pripravovali syrové a čokoládové fondue, ale preskúšali si aj atraktívne slávnostné otváranie šumivých vín spôsobom sabrage. Nie vždy sa všetko podarilo k spokojnosti študentov a vyučujúcej, ale v zručnostiach budú pokračovať a tým sa budú zlepšovať.


Fotogaléria

Kalendár podujatí

Predchádzajúci mesiac Marec 2026 Nasledujúci mesiac
Po Ut St Št Pi So Ne
  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31