Zručnosti

Žiaci II. L triedy - skupina Mgr. Kataríny Bajánovej, odbor Hotelová akadémia si overovali svoje teoretické vedomosti a zdokonaľovali sa v praktických zručnostiach.
Flambovali rôzne druhy mäsa, tranšírovali kurence, lúpali ovocie, miešali predjedlové a ovocné šaláty, pripravovali syrové a čokoládové fondue, ale preskúšali si aj atraktívne slávnostné otváranie šumivých vín spôsobom sabrage. Nie vždy sa všetko podarilo k spokojnosti študentov a vyučujúcej, ale v zručnostiach budú pokračovať a tým sa budú zlepšovať.


Fotogaléria

Kalendár podujatí

Predchádzajúci mesiac December 2027 Nasledujúci mesiac
Po Ut St Št Pi So Ne
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31