Zručnosti

Žiaci II. L triedy - skupina Mgr. Kataríny Bajánovej, odbor Hotelová akadémia si overovali svoje teoretické vedomosti a zdokonaľovali sa v praktických zručnostiach.
Flambovali rôzne druhy mäsa, tranšírovali kurence, lúpali ovocie, miešali predjedlové a ovocné šaláty, pripravovali syrové a čokoládové fondue, ale preskúšali si aj atraktívne slávnostné otváranie šumivých vín spôsobom sabrage. Nie vždy sa všetko podarilo k spokojnosti študentov a vyučujúcej, ale v zručnostiach budú pokračovať a tým sa budú zlepšovať.


Fotogaléria

Kalendár podujatí

Predchádzajúci mesiac Október 2022 Nasledujúci mesiac
Po Ut St Št Pi So Ne
  1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12
13

od 13.10.2022, 09:00 do 13.10.2022, 12:00

14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31