Vôňa Španielska na Kaline

Dňa 16. 11. 2021 účastníci stáže projektu č. 2020-1-SK01-KA116-077724 pod názvom: "Spracovanie a príprava rýb a morských plodov." odprezentovali v rámci odborného výcviku žiakom I.K triedy odboru hotelová akadémia vedomosti a zručnosti, ktoré nadobudli počas svojho mesačného pobytu v gastronomických zariadeniach Málagy. Tento nevšedný deň sa začal prezentáciou, počas ktorej spolužiakom odovzdali všetky vedomosti o rybách, morskych plodoch a andalúzskej kuchyni. Žiakom predstavili typické španielske jedlá, porozprávali im o práci s rybami a morskými plodmi a na záver kontrolnými otázkami preverili, či percepcia nových informácii padla na úrodnú pôdu. 
Po prezentácii deň pokračoval praktickými ukážkami prípravy jedál z morských plodov. Žiakov aktívne zapojili do prípravy kreviet a kalamárov a spolu si tak pripravili chutný španielsky obed, ktorým ulahodil všetkým zúčastneným. Estetickú stránku dňa doplnili výzdobou stola (slávnostnej tabule so španielskym menu), ktorá navodila v priestoroch "Severu" pravú španielsku atmosféru.

Dokumenty na stiahnutie

Fotogaléria

Kalendár podujatí

Predchádzajúci mesiac Marec 2025 Nasledujúci mesiac
Po Ut St Št Pi So Ne
  1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31