Týždeň španielskej kuchyne 2018
V rámci programu Erasmus + v sektore odborné vzdelávanie a príprava pod názvom projektu „Stredomorská kuchyňa – rozvoj odborných zručností “ sa v školskej jedálni uskutočnil výstup z projektu „ týždeň španielskej kuchyne“. V rámci toho sa pripravovali jedlá, nápoj a dezert. Počas celého týždňa sa vyexpedovalo celkovo 432 obedov.
Projekt realizovali žiaci II.B triedy v obsluhe a III.C triedy v kuchyni. Na základe odbornej praxe v španielskej Málage jedlá pripravovali MOV Minichová a Konečná.
Poďakovanie patrí celému kolektívu v školskej jedálni za spoluprácu, žiakom, stravníkom s pozitívnym ohlasom a vedeniu školy za možnosť rozvoja odborných zručností.
Text - MOV Konečná
Foto - MOV Minichová
Fotogaléria
Kalendár podujatí
Po | Ut | St | Št | Pi | So | Ne |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 |
|
22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |