Týždeň španielskej kuchyne 2018

V rámci programu Erasmus + v sektore odborné vzdelávanie a príprava pod názvom projektu „Stredomorská kuchyňa – rozvoj odborných zručností “ sa v školskej jedálni uskutočnil výstup z projektu „ týždeň španielskej kuchyne“. V rámci toho sa pripravovali jedlá, nápoj a dezert. Počas celého týždňa sa vyexpedovalo celkovo 432 obedov.

Projekt realizovali žiaci II.B triedy v obsluhe a III.C triedy v kuchyni. Na základe odbornej praxe v španielskej Málage jedlá pripravovali MOV Minichová a Konečná.

Poďakovanie patrí celému kolektívu v školskej jedálni za spoluprácu, žiakom, stravníkom s pozitívnym ohlasom a vedeniu školy za možnosť rozvoja odborných zručností.


Text - MOV Konečná

Foto - MOV Minichová


Fotogaléria

Kalendár podujatí

Predchádzajúci mesiac Február 2025 Nasledujúci mesiac
Po Ut St Št Pi So Ne
  1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28