Týždeň španielskej kuchyne 2018

V rámci programu Erasmus + v sektore odborné vzdelávanie a príprava pod názvom projektu „Stredomorská kuchyňa – rozvoj odborných zručností “ sa v školskej jedálni uskutočnil výstup z projektu „ týždeň španielskej kuchyne“. V rámci toho sa pripravovali jedlá, nápoj a dezert. Počas celého týždňa sa vyexpedovalo celkovo 432 obedov.

Projekt realizovali žiaci II.B triedy v obsluhe a III.C triedy v kuchyni. Na základe odbornej praxe v španielskej Málage jedlá pripravovali MOV Minichová a Konečná.

Poďakovanie patrí celému kolektívu v školskej jedálni za spoluprácu, žiakom, stravníkom s pozitívnym ohlasom a vedeniu školy za možnosť rozvoja odborných zručností.


Text - MOV Konečná

Foto - MOV Minichová


Fotogaléria

Kalendár podujatí

Predchádzajúci mesiac Február 2024 Nasledujúci mesiac
Po Ut St Št Pi So Ne
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29