Týždeň španielskej kuchyne 2018

V rámci programu Erasmus + v sektore odborné vzdelávanie a príprava pod názvom projektu „Stredomorská kuchyňa – rozvoj odborných zručností “ sa v školskej jedálni uskutočnil výstup z projektu „ týždeň španielskej kuchyne“. V rámci toho sa pripravovali jedlá, nápoj a dezert. Počas celého týždňa sa vyexpedovalo celkovo 432 obedov.

Projekt realizovali žiaci II.B triedy v obsluhe a III.C triedy v kuchyni. Na základe odbornej praxe v španielskej Málage jedlá pripravovali MOV Minichová a Konečná.

Poďakovanie patrí celému kolektívu v školskej jedálni za spoluprácu, žiakom, stravníkom s pozitívnym ohlasom a vedeniu školy za možnosť rozvoja odborných zručností.


Text - MOV Konečná

Foto - MOV Minichová


Fotogaléria

Kalendár podujatí

Predchádzajúci mesiac December 2024 Nasledujúci mesiac
Po Ut St Št Pi So Ne
  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31