Týždeň španielskej kuchyne 2018
V rámci programu Erasmus + v sektore odborné vzdelávanie a príprava pod názvom projektu „Stredomorská kuchyňa – rozvoj odborných zručností “ sa v školskej jedálni uskutočnil výstup z projektu „ týždeň španielskej kuchyne“. V rámci toho sa pripravovali jedlá, nápoj a dezert. Počas celého týždňa sa vyexpedovalo celkovo 432 obedov.
Projekt realizovali žiaci II.B triedy v obsluhe a III.C triedy v kuchyni. Na základe odbornej praxe v španielskej Málage jedlá pripravovali MOV Minichová a Konečná.
Poďakovanie patrí celému kolektívu v školskej jedálni za spoluprácu, žiakom, stravníkom s pozitívnym ohlasom a vedeniu školy za možnosť rozvoja odborných zručností.
Text - MOV Konečná
Foto - MOV Minichová
Fotogaléria
Kalendár podujatí
Po | Ut | St | Št | Pi | So | Ne |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | ||||||
2 |
od 03.10.2023, 10:00 do 03.10.2023, 12:00 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |