Stredoškolák - Hrdina remesla 2018

Výstavisko v Trenčíne v dňoch 4. a 5. októbra 2018 otvorilo brány pre 20. ročník podujatia Stredoškolák - Hrdina remesla.

Náš stánok pôsobil na čuchové i zrakové receptory návštevníkov. Z ľavej strany dráždili nos výpary polievok firmy Nestlé. Jej farby s ľahkosťou profesionála hájila žiačka odboru pracovník v potravinárstve - výroba trvanlivých potravín (duálne vzdelávanie) Sarah Laluhová z III. A.

Vpravo pútala pozornosť halloweensky ladená tabula, originálny počin majsteriek Bc. Lívie Minichovej a Mgr. Márie Konečnej (vyzdobili celé naše útočisko).

V interiéri stánku sa vynímali aj dva outfity z dielne odevných dizajnérok či vyrezávané ovocie a zelenina - výsledky zručností kuchárov.

Cukrársku techniku priamo pred očami návštevníkov predvádzala Mária Cabadová z III.B.

Susedný pavilón hostil V.I.P. účastníkov podujatia. Catering aj tento rok obidva dni zabezpečovala naša škola. Majstri odbornej výchovy zo školskej jedálne Bc. Jana Priečková, Mgr. Mária Konečná, Bc. Lívia Minichová, Bc. Ján Krčik a Darina Oboňová pripravili exkluzívnu ponuku jedál i nápojov a špičkovo upravili miestnosť, v ktorej sa konal slávnostný raut. Počas neho sa blysli aj naši študenti Veronika Vážanová, Martin Baláž, Tibor Lörincz a Dávid Antol z II. B, Bianka Boboková a Daniel Kobela z III. B, Erika Dvorská, Slavomíra Žuborová, Kristína Szokeová, Ema Hrnčiarová a Magdaléna Dolinajová zo IV. G triedy.

Zostáva nám už len veriť, že akcia Stredoškolák priláka na Kalinu nových žiakov, ktorí ju budú s hrdosťou reprezentovať.


Mgr. Caňová M., FOTO: Bc. Minichová


Fotogaléria

Kalendár podujatí

Predchádzajúci mesiac Júl 2024 Nasledujúci mesiac
Po Ut St Št Pi So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31