Sladká exkurzia

Žiaci 1.,2. a 3. ročníka odbor pracovník v potravinárstve - výroba trvanlivých potravín vycestovali na odbornú exkurziu do závodu Nestlé ZORA Olomouc, kde sa vyrábajú výrobky z čokolády ako napr. plnené čokoládové pralinky, vianočné kolekcie, aero tyčinky, banány v čokoláde a iné. Pozreli si celý priebeh výroby na starších linkách, ale i úplne moderných vysoko rýchlostných automatických zariadeniach s odborným výkladom. Exkurziu zakončili degustáciou čokoládových dobrôt. Stretli sa s podobným výrobným zariadením ako májú na pracoviskách v Nestlé Prievidza, ale i úplne inými technologickými postupmi.


Fotogaléria

Kalendár podujatí

Predchádzajúci mesiac Marec 2026 Nasledujúci mesiac
Po Ut St Št Pi So Ne
  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31