Prezentácia o udržateľnosti potravín pre učiteľov odborných predmetov

Dňa 10.2.2022 Ing. Tatiana Sigetová v rámci ukončenia mobility v Dánsku v programe Erasmus+ pripravila odbornú prednášku o udržateľnosti potravín, o  spôsobe  ich spracovania za využitia myšlienky nulového odpadu. Učiteľom odborných predmetov bola takisto predstavená koncepcia OSN – Ciele trvalo udržateľného rozvoja – Agenda 2030 a spôsob, ako je možné napĺňať jej vízie v rámci našej školy.

 Ing. Sigetová  sa podelila o svoje odborné poznatky  ako aj metodiku vyučovania novej koncepcie, ktoré nadobudla na školení  na ZBC College v Dánsku. Cieľom školenia bolo začlenenie nových myšlienok do vyučovacích predmetov ako aj do školského vzdelávacieho programu na našej škole tak, aby sme našim študentom  mohli poskytovať najnovšie poznatky v spracovávaní potravín a postupným spôsobom zavádzali myšlienky ekológie a zeleného myslenia do výučby na našej škole. 


Fotogaléria

Kalendár podujatí

Predchádzajúci mesiac Október 2030 Nasledujúci mesiac
Po Ut St Št Pi So Ne
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31