Otvorená hodina španielskej gastronómie

Dňa 11.10.2022 si účastníci stáže Martin Pišoja a Lukáš Trgiňa pripravili pre žiakov 1.K triedy  otvorenú hodinu španielskej gastronómie. Počas dopoludnia im porozprávali o rybách, morských plodoch a ich príprave či o typických španielskych jedlách. Následne žiakom prakticky ukázali ako morské  plody čistiť a ako z nich pripraviť chutný obed. Do prípravy zapojili všetkých zúčastnených žiakov, ktorí tak mali možnosť si všetky úkony vyskúšať.

Ďakujeme


Fotogaléria

Kalendár podujatí

Predchádzajúci mesiac Apríl 2030 Nasledujúci mesiac
Po Ut St Št Pi So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30