Otvorená hodina španielskej gastronómie
Dňa 11.10.2022 si účastníci stáže Martin Pišoja a Lukáš Trgiňa pripravili pre žiakov 1.K triedy otvorenú hodinu španielskej gastronómie. Počas dopoludnia im porozprávali o rybách, morských plodoch a ich príprave či o typických španielskych jedlách. Následne žiakom prakticky ukázali ako morské plody čistiť a ako z nich pripraviť chutný obed. Do prípravy zapojili všetkých zúčastnených žiakov, ktorí tak mali možnosť si všetky úkony vyskúšať.
Ďakujeme
Fotogaléria
Kalendár podujatí
Po | Ut | St | Št | Pi | So | Ne |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 |
|
14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
31 |