Laboratórne cvičenia z cukrárskej technológie

Dnes som na laboratórnych cvičeniach z cukrárskej technológie učila moje žiačky tvarovanie kysnutého cesta. Hovorí sa „tisíc ľudí - tisíc chutí“. Tiež platí, že rovnaký koláč z rúk rôznych cukrárov nie je nikdy taký istý, lebo veľa záleží na príprave cesta. 

Vždy, keď ideme robiť kysnuté cesto, snažíme sa svoj overený recept niečím ozvláštniť a ešte ho tak trochu vylepšiť. Kysnuté cesto sme plnili sladkými a aj slanými plnkami. Pozrite si zopár našich výrobkov, ktoré môžu byť ozdobou každej oslavy. Dobrú chuť! 


Ing. Krejčová


Fotogaléria

Kalendár podujatí

Predchádzajúci mesiac Február 2023 Nasledujúci mesiac
Po Ut St Št Pi So Ne
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28