Laboratórne cvičenia z cukrárskej technológie
Dnes som na laboratórnych cvičeniach z cukrárskej technológie učila moje žiačky tvarovanie kysnutého cesta. Hovorí sa „tisíc ľudí - tisíc chutí“. Tiež platí, že rovnaký koláč z rúk rôznych cukrárov nie je nikdy taký istý, lebo veľa záleží na príprave cesta.
Vždy, keď ideme robiť kysnuté cesto, snažíme sa svoj overený recept niečím ozvláštniť a ešte ho tak trochu vylepšiť. Kysnuté cesto sme plnili sladkými a aj slanými plnkami. Pozrite si zopár našich výrobkov, ktoré môžu byť ozdobou každej oslavy. Dobrú chuť!
Ing. Krejčová
Fotogaléria
Kalendár podujatí
Po | Ut | St | Št | Pi | So | Ne |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 |
od 25.2.2021, 09:00 do 25.2.2021, 18:00 |
26 | 27 | 28 |