Laboratórne cvičenia v A - klube

V rámci Laboratórnych cvičení si žiaci IV.G triedy pripravili na tému Slovenská kuchyňa plnenú pečenú kačicu, dusenú červenú kapustu a zemiakové lokše po vedením MOV Mgr. Kataríny Krčikovej.

MOV Mgr. Mária Brindzová so žiakmi II.D triedy pripravovali aj servírovali coctail aj šalát ako studené predjedlá s identických surovín a vysvetlili rozdiel pri ich príprave.

Žiaci II.G triedy za asistencie MOV Bc. Miriam Lajčiakovej pripravili na tému studené predjedlá vajcia plnené žĺtkovou fášou so šalátom, mozzarellou a cherry paradajkami a zapečenou bagetkou s bylinkovým maslom.

MOV Bc. Kamila Chochulová so žiakmi II.D triedy pripravili dezert čokoládové muffiny zdobené šľahačkou a pistáciami.


Mgr. Hajsterová


Fotogaléria

Kalendár podujatí

Predchádzajúci mesiac Február 2026 Nasledujúci mesiac
Po Ut St Št Pi So Ne
  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28