Laboratórne cvičenia v A - klube
V rámci Laboratórnych cvičení si žiaci IV.G triedy pripravili na tému Slovenská kuchyňa plnenú pečenú kačicu, dusenú červenú kapustu a zemiakové lokše po vedením MOV Mgr. Kataríny Krčikovej.
MOV Mgr. Mária Brindzová so žiakmi II.D triedy pripravovali aj servírovali coctail aj šalát ako studené predjedlá s identických surovín a vysvetlili rozdiel pri ich príprave.
Žiaci II.G triedy za asistencie MOV Bc. Miriam Lajčiakovej pripravili na tému studené predjedlá vajcia plnené žĺtkovou fášou so šalátom, mozzarellou a cherry paradajkami a zapečenou bagetkou s bylinkovým maslom.
MOV Bc. Kamila Chochulová so žiakmi II.D triedy pripravili dezert čokoládové muffiny zdobené šľahačkou a pistáciami.
Mgr. Hajsterová
Fotogaléria
Kalendár podujatí
Po | Ut | St | Št | Pi | So | Ne |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | ||||||
2 |
od 03.10.2023, 10:00 do 03.10.2023, 12:00 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |