Deň otvorených dverí TSK 2019
Dňa 1.10.2019 sa v priestoroch Trenčianskeho samosprávneho kraja konal Deň otvorených dverí. Tohtoročné podujatie v Trenčíne sa nieslo v duchu ľudového umenia a ľudových hodnôt.
S veľkým nadšením žiaci hotelovej akadémie Melánia Šimorková, Alexander Ravinger, Sebastián Pendrák, Alex Krpelan a Margaréta Kolevová prezentovali tradičné jedlá slovenskej kuchyne. Pred zrakom hostí dokončovali plnené zemiakové lokše s kačacím mäsom, bryndzové pirohy so slaninou a opraženou cibuľkou.
Kulinárske umenie doplnila lákavá a príťažlivá ponuka flambovaných zemiakových lokší so slivkovým lekvárom a makom.
Už zabudnuté nápoje starých mám ako obilninová melta a čaj z čerstvej žihľavy, osviežili chuťové poháriky návštevníkov. Pre labužníkov kávy baristi pripravovali lahodné espresso a cappuccino.
Mgr. Králiková, Mgr. Zemanovičová