Baristický kurz – január 2018

V rámci zvyšovania si svojej kvalifikácie sa 12 žiakov hotelovej akadémie zúčastnilo baristického kurzu.

Počas 3 dní od 23. januára 2018 absolvovali nielen teóriu pestovania, praženia a prípravy kávy, ale tiež mali možnosť prakticky si precvičiť mnoho druhov a spôsobov prípravy kávy.

Kultúra pitia kávy je hlavnou myšlienkou takýchto kurzov pre budúcich odborníkov, ktoré úspešne po celom Slovensku realizuje Škola baristu pod vedením Stanislava Cibuľu, niekoľkonásobného majstra v príprave kávy.


Fotogaléria

Kalendár podujatí

Predchádzajúci mesiac Február 2026 Nasledujúci mesiac
Po Ut St Št Pi So Ne
  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28