Baristický kurz 2016

V rámci zvyšovania si svojej kvalifikácie sa 14 žiakov hotelovej akadémie zúčastnilo baristického kurzu.

V dňoch 25. – 27. októbra 2016 absolvovali nielen teóriu pestovania, praženia a prípravy kávy, ale mali možnosť prakticky si precvičiť mnoho druhov a spôsobov prípravy kávy. Kultúra pitia kávy je hlavnou myšlienkou takýchto kurzov pre budúcich odborníkov, ktoré úspešne po celom Slovensku realizuje Škola baristu pod vedením Stanislava Cibuľu niekoľkonásobného majstra v príprave kávy.


Fotogaléria

Kalendár podujatí

Predchádzajúci mesiac Máj 2025 Nasledujúci mesiac
Po Ut St Št Pi So Ne
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31