Baristický kurz 2016
V rámci zvyšovania si svojej kvalifikácie sa 14 žiakov hotelovej akadémie zúčastnilo baristického kurzu.
V dňoch 25. – 27. októbra 2016 absolvovali nielen teóriu pestovania, praženia a prípravy kávy, ale mali možnosť prakticky si precvičiť mnoho druhov a spôsobov prípravy kávy. Kultúra pitia kávy je hlavnou myšlienkou takýchto kurzov pre budúcich odborníkov, ktoré úspešne po celom Slovensku realizuje Škola baristu pod vedením Stanislava Cibuľu niekoľkonásobného majstra v príprave kávy.
Fotogaléria
Kalendár podujatí
Po | Ut | St | Št | Pi | So | Ne |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | ||||||
2 |
od 03.10.2023, 10:00 do 03.10.2023, 12:00 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |