Baristický kurz 2016

V dňoch 12. až 14. januára 2016 sa 12 žiakov hotelovej akadémie zúčastnilo baristického kurzu. Počas 3 dní absolvovali nielen teóriu pestovania, praženia a prípravy kávy, ale mali možnosť prakticky si precvičiť mnoho druhov a spôsobov prípravy kávy. Kultúra pitia kávy je hlavnou myšlienkou takýchto kurzov pre budúcich odborníkov, ktoré úspešne po celom Slovensku realizuje Škola baristu pod vedením Stanislava Cibuľu, niekoľkonásobného majstra v príprave kávy.


Fotogaléria

Kalendár podujatí

Predchádzajúci mesiac Október 2021 Nasledujúci mesiac
Po Ut St Št Pi So Ne
  1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13
14

od 14.10.2021, 09:00 do 15.10.2021, 12:00

15

od 14.10.2021, 09:00 do 15.10.2021, 12:00

16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31