Baristický kurz 2016

V dňoch 12. až 14. januára 2016 sa 12 žiakov hotelovej akadémie zúčastnilo baristického kurzu. Počas 3 dní absolvovali nielen teóriu pestovania, praženia a prípravy kávy, ale mali možnosť prakticky si precvičiť mnoho druhov a spôsobov prípravy kávy. Kultúra pitia kávy je hlavnou myšlienkou takýchto kurzov pre budúcich odborníkov, ktoré úspešne po celom Slovensku realizuje Škola baristu pod vedením Stanislava Cibuľu, niekoľkonásobného majstra v príprave kávy.


Fotogaléria

Kalendár podujatí

Predchádzajúci mesiac Február 2021 Nasledujúci mesiac
Po Ut St Št Pi So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24
25
26 27 28